Servis bojlera - Ugradnja bojlera

Ugradnja bojlera

Ako vam je potrebna usluga ugradnje bojlera, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži profesionalnu uslugu i odgovori na sva vaša pitanja. Kada odlučite da zamenite stari bojler ili instalirate novi, važno je da znate šta sve obuhvata proces ugradnje.

Proces ugradnje bojlera:

 • Pregled i Priprema: Pre nego što započne sama ugradnja, majstor će obaviti detaljan pregled prostora gde će bojler biti postavljen. Ovo je važno kako bi se osiguralo da je mesto pogodno i da nema prepreka koje bi mogle ometati proces.
 • Uklanjanje Starog Bojlera: Ako želite da zamenite stari bojler, prvi korak je njegovo pažljivo uklanjanje. Ovo obuhvata isključivanje struje, zatvaranje dovoda vode i pažljivo odvajanje bojlera od zida.
 • Zamena Ventila za Vodu: Ako se uoči da ventili za dovod hladne vode nisu ispravni, naša ekipa će ih brzo i efikasno zameniti. Naši majstori su opremljeni i obučeni da izvrše ovu zamenu kako bi osigurao nesmetan protok vode u vašem bojleru.
 • Povezivanje Brinoks Creva: Jedan od ključnih koraka u procesu ugradnje je postavljanje novih brinoks creva. Ova creva su otporna na koroziju i garantuju dugotrajnu i sigurnu upotrebu bojlera.
 • Zamena Sigurnosnog Ventila: Stari sigurnosni ventil se uklanja i postavlja se novi. Sigurnosni ventil je ključna komponenta koja sprečava prekomerno povećanje pritiska unutar bojlera, čime se osigurava bezbednost uređaja i korisnika.
 • Priključivanje na Struju: Nakon što su svi delovi pravilno postavljeni i povezani, bojler se priključuje na električnu mrežu. Pre nego što se bojler uključi, majstor će proveriti sve konekcije kako bi se osiguralo da nema curenja i da je sve pravilno postavljeno.
 • Testiranje: Na kraju, bojler se uključuje i testira kako bi se osiguralo da sve funkcioniše kako treba. Ako je sve u redu, proces ugradnje je završen i možete početi sa korišćenjem vašeg novog bojlera.
 • Vreme Zagrevanja Vode: Nakon uspešne ugradnje bojlera, potrebno je određeno vreme da se voda u njemu zagreje do željene temperature. U zavisnosti od kapaciteta i snage bojlera, obično je potrebno između 1 i 2 sata da voda postane dovoljno topla za korišćenje. Preporučujemo da sačekate ovo vreme pre prvog korišćenja kako biste imali optimalno iskustvo prilikom tuširanja ili korišćenja tople vode.

 

Ugradnja bojlera je složen proces koji zahteva preciznost, znanje i iskustvo. Iako možda deluje kao nešto što možete sami uraditi, preporučujemo da ovaj posao prepustite stručnjacima. Naš tim majstora iz firme Elektro Petrović 011 poseduje sve potrebne veštine i opremu da ugradnja bojlera bude obavljena brzo, efikasno i sigurno. Izaberite profesionalnost i kvalitet - izaberite nas!

 • Ukupno vreme servisa 90 minuta
 • Vremensko ograničenje servisa 120 minuta
 • Pozovite nas

Pogledajte sledeće usluge