U Elektro Petrović 011 nudimo brzu i efikasnu uslugu kada je u pitanju servis bele tehnike. Naše cene su veoma konkurentne, a servis bele tehnike se vrši od strane pouzdanih i kvalifikovanih majstora. Naši serviseri imaju preko 20 godina iskustva u popravci širokog spektra uređaja bele tehnike.

Servis Veš Mašina

Popravka mašina za veš se vrši od strane pouzdanih i iskusnih majstora za veš mašine. Uvek ćemo poslati majstora koji ima iskustva u popravci vaše specifične mašine za veš. Naš servis veš mašina obezbediće brzu dijagnostiku i nabavku delova po nenadmašnim cenama. Popravka veš mašine od strane našeg kvalifikovanog majstora za veš mašine Beograd, biće izvršena što je brže i efikasnije moguće.


Izaberite uslugu koja Vam je potrebna i pozovite nas!

Pozovite nas!

Zamena ringle na šporetu

Zamena ringle na šporetu

Zamena ringle na šporetu je jako česta usluga koju sa lakoćom rešava naš servis bele tehnike. U cenu je uključena demontaža stare, nabavku i montažu nove ringle.

Zamena prekidača na šporetu

Zamena prekidača na šporetu

Zamena prekidača na šporetu koju sa lakoćom rešava električar Beograd - Elektro Petrović 011.U navedenu cenu uračunat je samo rad, materijal se naplaćuje naknadno u zavisnosti od marke i modela šporeta.

Zamena gornjeg grejača rerne

Zamena gornjeg grejača rerne

Zamena gornjeg grejača rerne usluga koju rešava naš servis bele tehnike - Elektro Petrović 011. U navedenu cenu uračunata je nabavka grejača i njegova ugradnja.

Zamena donjeg grejača rerne

Zamena donjeg grejača rerne

Zamena donjeg grejača rerne je usluga kojom se bavi naš servis bele tehnike.U navedenu cenu je uračunata nabavka grejača i njegova zamena.

Zamena kabla na šporetu

Zamena kabla na šporetu

Zamena kabla na šporetu je jedna od usluga kojom se bavi električar Beograd - Elektro Petrović 011. U navedenu cenu uračunata je nabavka trofaznog kabla sa izlivenom viljuškom kao i povezivanje istog.

Zamena grejača na bojleru

Zamena grejača na bojleru

Zamena grejača na bojleru je jako česta usluga koju pruža naš bojler servis- Elektro Petrović 011. U navedenu cenu uključena je nabavka grejača, čišćenje kamenca i zamena grejača. Ako primetite da vaš bojler ne zagreva vodu ili se voda zagreva neujednačeno, to može biti znak da je grejač na bojleru potrebno zameniti. Ovaj problem se obično može rešiti popravkom bojlera ili servisom bojlera, a za to će vam biti potreban kvalifikovani električar. U Elektro Petrović 011 postoje kvalifikovani električari koji su specijalizovani za popravku bojlera i servis bojlera. Oni imaju znanje i iskustvo u zameni grejača i drugih delova bojlera, što će vam pomoći da ponovno imate toplu vodu u svom domu. Kada se odlučite za zamenu grejača, električar će obično prvo proveriti da li je grejač stvarno problem i da li je zamena potrebna. Ako je to slučaj, električar će isključiti napajanje bojlera, isprazniti vodu i pažljivo ukloniti stari grejač. Zatim će instalirati novi grejač i ponovo napuniti bojler vodom. Uz pravilnu zamenu grejača, vaš bojler će opet raditi kao nov. Međutim, ako primetite bilo kakve druge probleme s bojlerom, trebali biste ih odmah prijaviti električaru za popravku bojlera ili servis bojlera u Beogradu kako bi se problemi rešili pre nego što postanu veći i skuplji za popravku.

Zamena termostata na bojleru

Zamena termostata na bojleru

Zamena termostata na bojleru je česta usluga koju pruža naš servis bojlera.U navedenu cenu uračunata je nabavka i ugradnja termostata.

Zamena flanšne grejača na bojleru

Zamena flanšne grejača na bojleru

Zamena flanšne grejača na bojleru je usluga koju sa lakoćom rešava naš majstor za bojler.U navedenu cenu uključena je nabavka flanšne i gumica, čisćenje kamenca i zamena istih.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru je usluga koju pruža naš servis bojlera. U navedenu cenu uključena je nabavka sigurnosnog ventila i njegova zamena.

Zamena grejača mašine za sušenje veša

Zamena grejača mašine za sušenje veša

Zamena grejača mašine za sušenje veša je česta usluga kojom se bavi naš serviser veš mašina. U navedenu cenu uključena je nabavka grejača i zamena istog. Cena varira u zavisnosti od marke i modela masine.

Zamena kaiša mašine za sušenje veša

Zamena kaiša mašine za sušenje veša

Zamena kaiša mašine za sušenje veša je česta aktivnost koju obavlja naš serviser veš mašina.U navedenu cenu je uključena nabavka kaisa, rasklapanje kompletne masine, ugradnja novog kaisa.

Servis elektro motora

Servis elektro motora

Servis elektro motora mašine za sušenje veša je još jedna usluga kojom se bavi servis veš mašina - Elektro Petrović 011.U cenu je uračunata demontaža motora, radionički remont, montaža motora. Cena može da varira.

Čišćenje mašine za sušenje veša

Čišćenje mašine za sušenje veša

Čišćenje mašine za sušenje veša je samo još jedna od usluga koju pruža naš majstor za mašine za sušenje veša.U cenu je uračunato kompletno čisćenje mašine za susenje vesa. Cena može da varira od kompleksnosti rastavljanja i sastavljanja mašine za sušenje veša.

Čišćenje protočnog bojlera

Čišćenje protočnog bojlera

Čišćenje protočnog bojlera uspešno obavlja naš majstor za bojler.U navedenu cenu uključena je provera vodovodne instalacije, demontaža, čisćenje bojlera od kamenca i montaža bojlera.

Zamena presostata protočnog bojlera

Zamena presostata protočnog bojlera

Zamena presostata protočnog bojlera je jedna od usluga koju pruža naš servis bojlera - Elektro Petrović 011. U navedenu cenu uračunata je demontaža i nabavka presostata, ugradnja istog kao i provera vodovodne mreže. Cena može da varira.

Ugradnja bojlera

Ugradnja bojlera

Ugradnja bojlera je jedna u nizu usluga koju vrši naš majstor za bojler. U navedenu cenu je uračunata ugradnja bojlera ukoliko je isti već na adresi.

Ugradnja protočnog bojlera

Ugradnja protočnog bojlera

Servis bojlera - Elektro Petrović 011 vrši ugradnju protočnog bojlera. U navedenu cenu uračunata je montaža bojlera ukoliko je isti na adresi. Dovoz se doplaćuje.

Zamena ringle ugradne ploče

Zamena ringle ugradne ploče

Zamena ringle ugradne ploče podrazumeva demontažu, nabavku grejača ploče, ugradnja istog. Cena može da varira u zavisnosti od jačine i veličine grejača.

Zamena prekidača ugradne ploče

Zamena prekidača ugradne ploče

Zamena prekidača ugradne ploče uključuje nabavku i zamenu istog. Servis bele tehnike - Elektro Petrović 011 vam garantuje sigurnost. Cena može da varira.

Popravka elektronike ugradne ploče

Popravka elektronike ugradne ploče

Popravka elektronike ugradne ploče podrazumeva demontažu elektronike, radionička popravka, montaža elektronike na ploču. Cenu može da varira u zavisnosti od kvara elektronike.

Ugradnja ugradne ploče

Ugradnja ugradne ploče

Za ugradnja ugradne ploče potreban je stručan majstor. Tim naših servisera će kvalitetno uraditi ovo za Vas.

Ugradnja kabla ugradne ploče

Ugradnja kabla ugradne ploče

Ugradnja kabla ugradne ploče podrazumeva nabavku monofaznog kabla sa izlivenom utičnicom, do 2m dužine, kao i povezivanje istog na ploču.

Zamena gornjeg grejača ugradne rerne

Zamena gornjeg grejača ugradne rerne

Zamena gornjeg grejača ugradne rerne uključuje nabavku i ugradnju grejača koju vrše naš majstor za šporet. Cena može da varira

Zamena donjeg grejača ugradne rerne

Zamena donjeg grejača ugradne rerne

Zamena donjeg grejača ugradne rerne podrazumeva nabavka i ugradnju grejača. Servis bele tehnike - Elektro Petrović 011 je zadužen za kvalitet radova. Cena može da varira.

Zamena prekidača ugradne rerne

Zamena prekidača ugradne rerne

Servis bele tehnike - Elektro Petrović 011 vrši zamena prekidača ugradne rerne.U navedenu cenu uključen je rad za zamenu prekidača, nabavka prekidača se dodatno plaća u zavisnosti od karakteristika istog.

Popravka elektronike ugradne rerne

Popravka elektronike ugradne rerne

Popravka elektronike, električar Beograd - Elektro Petrović 011.U navedenu cenu uračunata je demontaža elektronike, radionička popravka kao i montaža iste.

Montaža ugradne rerne

Montaža ugradne rerne

Servis bele tehnike - Elektro Petrović 011.U navedenu cenu uračunat je rad za montažu ugradne rerne sa povezivanjem kabla.

Čišćenje veš mašine

Čišćenje veš mašine

Ukoliko primetite da Vaša veš mašina ne izbacuje vodu, potrebno Vam je čišćenje veš mašine. Angažujte naš servis veš mašina kako bi naš majstor za veš mašine sa dugogodišnjim iskustvom rešio ovaj problem brzo i efikasno. U navedenu cenu uračunato je čišćenje odvodnih creva veš mašine, filtera kao i samog kućišta u kom se filter nalazi. Mašine za pranje veša imaju 5 osnovnih koraka u svom radu: punjenje, pranje, pražnjenje, ispiranje i centrifugiranje. Ako bilo koji od ovih koraka ne bude uspešno završen, cela operacija se gasi. Dakle, ako vaša mašina za pranje veša ne izbacuje vodu, to može da znači da je crevo za odvod vode zapušeno ili savijeno, što onemogućava odvod vode. Takođe, može se desiti da je filter pumpe za vodu zapušen. U 70% slučajeva, dešava se da propeler pumpe koji je zadužen za uvlačenje vode dobija aksijalni ili radijalni luft - u tom slučaju biće Vam potrebna zamena pumpe za vodu. Srećom, čišćenje veš mašine, kao i dijagnostikovanje i otklanjanje problema sa pumpom za vodu je lak proces koji naš majstor za veš mašine može rešiti vrlo brzo.

Zamena pumpe za  vodu

Zamena pumpe za vodu

Zamena pumpe za vodu - Popravka veš mašine Vaša mašina ne izbacuje vodu? Verovatno Vam je potrebna zamena pumpe za vodu. Pozovite naš servis veš mašina I naš majstor za veš mašine će rešiti ovaj problem u najkraćem roku. Ukoliko ustanovite da Vam je potrebna zamena pumpe za vodu, naš majstor za veš mašine će demontirati pumpu za vodu, nabaviti novu i montirati je ponovo. Cena može da varira u zavisnosti od marke i modela veš mašine. Kako da znate da li je pumpa za vodu u vašoj veš mašini loša i da li jetrebna zamena pumpe za vodu? Pumpa za vodu u mašini za pranje veša radi upravo ono što ime sugeriše. Svrha odvodne pumpe je da odvodi otpadnu vodu iz mašine za pranje veša i da je ispusti u odvod. Ako pumpa za odvod prestane da radi, to može izazvati različite probleme. Pumpa za vodu u mašini za pranje veša je skoro uvek postavljena u donjem desnom uglu prednje strane mašine za pranje veša. Većina mašina će imati dostupan filter, a sama pumpa za vodu se nalazi iza filtera. Nažalost, pumpa za vodu je jedna od najčešćih komponenti koje se pokvare ili uzrokuju problem, pa je često neophodna zamena pumpe za vodu. Bez obzira na to da li je pumpa za vodu blokirana ili neispravna, često će izazvati iste ili slične probleme: voda u bubnju mašine za pranje veša neće da se isprazni, mašina za pranje veša je stala usred ciklusa dok je još uvek puna vode, bubanj mašine za pranje veša neće da se okreće ili se ne prazni pravilno. Mogući uzroci problema sa pumpom za vodu 1. Strani predmet u pumpi Jedan od najčešćih uzroka problema sa pompom za vodu je postojanje stranog predmeta u samoj pumpi ili u filteru pumpe za vodu. To je obično nešto što je prošlo kroz mašinu za pranje veša zarobljeno u vašem vešu, kao što su čarape, novčići, ukosnice, i sl. 2. Oštećena elisa Ako je pumpa za vodu čista i nema stranih predmeta, proverite da li je elisa oštećena. Uobičajeni problem je da je neki od kraka propelera oštećen i tada je neophodna zamena pumpe za vodu od strane iskusnog i kvalifikovanog majstora za veš mašine. 3. Blokirano odvodno crevo Ako i pumpa i filter izgledaju dobro, ali i dalje imate problem, vreme je da pogledate dalje. Obavezno proverite samo odvodno crevo – ako je ono začepljeno i voda nema gde da ode, pumpa neće moći da radi, što će izazvati probleme koji su gore opisani. Nas servis veš mašina ima stručne i kvalifikovane majstore sa dugogodišnjim iskustvom kada je u pitanju zamena pumpe za vodu. Pozovite nas kako bi smo rešili Vaš problem u najkraćem roku.

Popravka elektronike veš mašine

Popravka elektronike veš mašine

Popravka elektronike veš mašine - Popravka veš mašine Potrebna vam je popravka elektronike veš mašine? Pozovite odmah naš servis za veš mašine i naši kvalifikovani majstori će rešiti svaki kvar na elektronici veš mašina svih vrsta i proizvođača. Ukoliko Vaša mašina za veš ne pokreće centrifugu, ne greje vodu, pokreće motor samo u jednu stranu, sve lampice blinkaju ili uopšte ne blinkaju – ovo su znakovi da je potrebna popravka elektronike. Ukoliko imate kvar na elektronici, prepustite rešavanje iste našem servisu veš mašina.U navedenu cenu uračunata je demontaža, radionička popravka kao i montaža elektronike. Elektronika je najsloženija komponenta mašine za pranje veša. Zasnovana je na štampanoj ploči, na kojoj se po posebnom redosledu nalaze kontrole za svaku jedinicu mašine za pranje veša i njene delove. Mikroprocesor, najskuplji deo kontrolnog modula, sinhronizuje rad elemenata. Elektronski moduli savremenih mašina za pranje veša mogu se pokvariti i tu počinju glavni problem, koji se mogu rešiti jedino popravkom elektronike veš mašine od strane iskusnih I kvalifikovanih majstora za veš mašine. Kako da znate da li je elektronika veš mašine pokvarena? Najosnovniji problem je razumeti da li je upravljački modul zaista pokvaren i da li je zaista potrebna popravka elektronike veš mašine ili je jedna od osnovnih komponenti mašine za pranje veša pokvarena i to stvara privid oštećenja elektronike. Rešavanje ovog pitanja je od prioritetnog značaja, jer ako odmah počnete sa popravkom elektronike veš mašine, bez prethodnog ispitavanja ostalih komponenti, bacićete novac i problem neće biti rešen. Zato je najbolje da popravku elektronike veš mašine obavi nas servis za veš mašine čiji se kvalifikovani majstori dugi niz godina suočavaju sa ovom vrstom kvara i uspešno ga rešavaju. Potrebna vam je popravka elektronike veš mašine? Pozovite odmah naš servis za veš mašine i naši kvalifikovani majstori će rešiti svaki kvar na elektronici veš mašina svih vrsta i proizvođača. Ukoliko Vaša mašina za veš ne pokreće centrifugu, ne greje vodu, pokreće motor samo u jednu stranu, sve lampice blinkaju ili uopšte ne blinkaju – ovo su znakovi da je potrebna popravka elektronike. Ukoliko imate kvar na elektronici, prepustite rešavanje iste našem servisu veš mašina.U navedenu cenu uračunata je demontaža, radionička popravka kao i montaža elektronike. Cena može da varira u zavisnosti od vrste kvara. Elektronika je najsloženija komponenta mašine za pranje veša. Zasnovana je na štampanoj ploči, na kojoj se po posebnom redosledu nalaze kontrole za svaku jedinicu mašine za pranje veša i njene delove. Mikroprocesor, najskuplji deo kontrolnog modula, sinhronizuje rad elemenata. Elektronski moduli savremenih mašina za pranje veša mogu se pokvariti i tu počinju glavni problem, koji se mogu rešiti jedino popravkom elektronike veš mašine od strane iskusnih I kvalifikovanih majstora za veš mašine. Kako da znate da li je elektronika veš mašine pokvarena? Najosnovniji problem je razumeti da li je upravljački modul zaista pokvaren i da li je zaista potrebna popravka elektronike veš mašine ili je jedna od osnovnih komponenti mašine za pranje veša pokvarena i to stvara privid oštećenja elektronike. Rešavanje ovog pitanja je od prioritetnog značaja, jer ako odmah počnete sa popravkom elektronike veš mašine, bez prethodnog ispitavanja ostalih komponenti, bacićete novac i problem neće biti rešen. Zato je najbolje da popravku elektronike veš mašine obavi nas servis za veš mašine čiji se kvalifikovani majstori dugi niz godina suočavaju sa ovom vrstom kvara i uspešno ga rešavaju. Kako dijagnostikovati problem sa elektronikom veš mašine? Počnimo sa jednostavnim - proučićemo tipične znake kvara elektronskog modula. U otprilike polovini slučajeva, elektronski moduli savremenih mašina za pranje veša svojim „ponašanjem“ otkrivaju uzrok kvara. Sve što nam preostaje je da ovo prepoznamo i identifikujemo. 1.Mašina za pranje veša ne pokreće centrifugu, kontrolna tabla zamrzava i ne reaguje na radnje korisnika, a kod greške se ne prikazuje na displeju. 2.Sva svetla na kontrolnoj tabli zajedno naizmenično trepere, ali nije moguće pokrenuti nijedan program pranja. 3.Program pranja je podešen i pokrenut, ali voda ili ne uđe u rezervoar ili odmah iscuri. U ovom slučaju, nakon ponovnog pokretanja, pranje se možda može obaviti u normalnom režimu. 4.Mašina u bilo kom programu pranja radi 3-4 sata zaredom bez zaustavljanja i bez prelaska na ispiranje i centrifugiranje. Odvodna pumpa ne izbacuje vodu, a posle dužeg vremena, mašina se zamrzava i ne reaguje na komande. 5.Nakon uključivanja veš mašine, prilikom pokušaja podešavanja programa pranja, mašina ne reaguje i odmah se isključuje. 6.Program pranja je podešen, tok pranja je prikazan na displeju, međutim, u stvarnosti se ništa ne dešava, veš mašina ne uzima vodu, bubanj se ne vrti I program pranja zapravo nije pokrenut. 7.Motor često neopravdano menja brzinu rotacije bubnja, a promena brzine nije uslovljena programom. Bubanj se naizmenično i veoma dugo rotira u jednom smeru, a zatim u drugom. 8.Mašina za pranje veša ili pregreva, ili ne zagreva vodu, ignorišući senzor temperature. Svaki od osam gore navedenih znakova oštećenja može ukazivati i na kvar elektronike i na neispravnost jednog od senzora ili neke od komponenti mašine za pranje veša. Zato je vrlo važno da, ukoliko primetite neki od gore navedenih znakova, ne uzimate stvar u svoje ruke, nego da odmah pozovete nas servis veš mašina, kako bi naš majstor za veš mašine uradio detaljnu i pravilnu dijagnostiku i rešio kvar na najefikasniji način.

Popravka elektromotora veš mašine

Popravka elektromotora veš mašine

Popravka elektromotora veš mašine - Popravka veš mašine Ukoliko mašina za veš primi vodu i stane bez daljeg napredovanja vreme je da naš servis za veš mašine izvrši popravku elektromotora. Popravku elektromotora vrši naš serviser veš mašina. Kako znate da je elektromotor vaše mašine za pranje veša pokvaren? Miris paljevine Ako primetite miris paljevine koji dolazi iz mašine za pranje veša, to je dobar da je elektromotor pregoreo ili da postoji problem sa električnim komponentama unutar veš mašine. Škripanje veš mašine Još jedan simptom neispravnog elektromotora u mašini za pranje veša je škripanje. Zvuk škripanja obično ukazuje na istrošene ili neispravne ležajeve koji izazivaju veliko trenje. Ovo trenje predstavlja veliki stres za elektromotor, što dovodi do njegovog sagorevanja. Ako primetite ovaj zvuk, važno je odmah isključiti mašinu za pranje veša i pozvati naš servis veš mašina kako bi naši iskusni majstori za popravku veš mašina dijagnostikovali problem i otklonili kvar na elektromotoru. Bubanj se ne pomera Ako se bubanj mašine za pranje veša ne kreće, to može biti znak da je elektromotor u kvaru. Jak miris paljevine zajedno sa nepomeranjem bubnja je jasan pokazatelj da se motor pokvario ili da su električne komponente unutar njega oštećene. Ako je to slučaj sa vašom mašinom za pranje veša, ona zahteva hitnu proveru i popravku od strane našeg servisa za veš mašine. Produženi ciklus pranja Mnogo vremena elektromotor koji je oštećen ili izgoreo neće pokazati nikakve direktne simptome kao što su požar, jak miris paljevine i glasni zvuci. Ponekad elektromotor koji je izgoreo ili oštećen može pokazati indirektne simptome kao što je produženi ili beskrajni ciklus pranja. Takođe povremeno, elektromotor će se kretati u jednom pravcu. Ako se elektromotor kreće u jednom pravcu i ima izuzetno dug ciklus pranja koji se ne završava, to bi mogao biti znak da je potrebna zamena elektromotora od strane naših kvalifikovanih majstora, čija je delatnost popravka svih kvarova na veš mašini. Ako se veš mašina ne uključuje i sumnjate na neispravnost elektromotora, bolje je odmah obratiti se profesionalcima. Naš servis veš mašina ima profesionalce sa dugogodišnjim istkustvom u popravci i zameni elekromotora. Samo specijalista sa iskustvom moći će tačno da utvrdit uzrok kvara i da identifikuje moguće načine za rešavanje ovog problema. Pozovite nas.

Zamena creva na veš mašini

Zamena creva na veš mašini

Zamena creva na veš mašini - Popravka veš mašine Primetili ste curenje vode ispod ili pored veš mašine? Ovo je indikator da Vam je potrebna zamena nekog creva na veš mašini.Kontaktirajte naš servis veš mašina i rešite problem u najkraćem roku! Kada ste u situaciji da ispod mašine imate dosta vode, naš majstor za veš mašine Vam rešava problem. Curenje creva za vodu iz mašine za pranje veša može biti jedan od najčešćih uzroka katastrofalnih oštećenja vode u kućama. Vaša mašina za pranje veša obično dolazi sa jeftinijim gumenim crevima za vodu. Kao što znate, gumena creva mašine za pranje veša slabe pod stalnim pritiskom vode, postaju kruta, čak i pucaju s vremenom. Savetujemo Vam da gumena creva na veš mašini mašine za pranje veša zamenite crevima od nerđajućeg čelika. Ako Vam je potrebna zamena creva na veš mašini, zapornih ventila ili bilo koja druga popravka veš mašina, pozovite naš servis za veš mašine. Ako primetite kidanje, curenje, promenu boje, bubrenje ili pregibe creva, vreme je za zamenu creva na veš mašini. Gumena ili creva od nerđajućeg čelika trebalo bi da menjati najmanje na svakih tri do pet godina, čak i ako ne primetite nedostatke. Pozovite naš servis veš mašina ukoliko imate ovaj problem, ili ukoliko Vam je potrebna bilo koja vrsta popravke veš mašina.

Zamena grejača na veš mašini

Zamena grejača na veš mašini

Zamena grejača na veš mašini - Popravka veš mašine Veš mašina je primila vodu, počela da vrti bubanj i stala? Definitivno je potrebno da nas kontaktirate jer je jedino rešenje zamena grejača na veš mašini. Gore navedeni primer je jedini slučaj kada je grejač u problemu, ni jedan drugi slučaj nije indikacija kvara grejača. Zamenu grejača na veš mašini radi naš serviser veš mašina. Ako vaša mašina za pranje veša neće završiti ciklus pranja, ali pravilno ispire, centrifugira i ispušta vodu, greška je obično povezana sa neispravnim grejnim elementom. Ako nikada niste zamenili grejač na mašini za pranje veša i osećate se pomalo izgubljeno, nemojte paničiti. Naš servis za veš mašine I naši iskusni majstori su Vam dostupni 24/7 za sve vrste popravki. Ne oklevajte da nas pozovete.

Zamena lagera na veš mašini

Zamena lagera na veš mašini

Zamena lagera na veš mašini - Popravka veš mašine Veš mašina je bučna i nestabilna pri radu? Ovo je znak da je Vašoj veš mašini potrebna zamena lagera. Pozovite naš servis veš mašina kako bi rešili ovaj kvar u najkraćem roku. Zamenu lagera na veš mašini vrši naš serviser veš mašina. Kada je uređaj neispravan, nije uvek lako identifikovati problem ako niste sigurni šta da tražite. Jedan od znakova da su lageri pokvareni i da je potrebna zamena lagera na veš mašini je mašina za pranje veša koja pravi buku. Neki vlasnici mašina za pranje veša su ovaj zvuk opisali kao „mešalica za beton na preteranom pogonu“, tako da ukoliko vasa mašina za pranje veša uređaj stvara ovaj nivo buke, znaćete da su najverovatnije krivi lageri. Još jedan znak da je potrebna zamena lagera na veš mašini je ako se bubanj vaše mašine za pranje veša preterano pomera u odnosu na spoljašnju kadu oko njega, jer će to ukazati na to da su lageri pokvareni i više ne drže bubanj stabilnim. Kada primetite ove probleme, pozovite naš servis veš mašina, kako bi naši kvalifikovani i iskusni majstori odmah identifikovali i otklonili kvar. Lagere je potrebno zameniti odmah po primećivanju navedenih sindroma, jer će u suprotnom šteta biti dosta veća, naime lageri će izazvati oštećenje čaure osovine preko koje se bubanj okreće i u tom slučaju moramo menjati i osovinu sa krstom, a njena nabavka i ugradnja nije jeftina. Ukoliko i ne oštete osovinu postoji velika šansa da posredstvom vode u bubanj uđe mast i rđa koji se nalaze u lagerima pa tako uništimo veš. Kako ne bi došlo od ovoga, pozovite nas servis veš mašina i prepustite popravku ili zamenu lagera našim majstorima sa dugogodišnjim iskustvom.

Zamena amortizera na veš mašini

Zamena amortizera na veš mašini

Zamena amortizera na veš mašini - Popravka veš mašine Vaša veš mašina je jako nestabilna pri radu, bukvalno skače? Definitivno je neophodna zamena amortizera na veš mašini. Pozovite nas odmah! Naš servis veš mašina radi zamenu amortizera na veš mašini. Ako čujete glasan zvuk iz mašine za pranje veša, a ona se trese i pomera tokom ciklusa centrifuge, vrlo verovatno je neophodna zamena amortizera na veš mašini. Amortizeri se nalaze između spoljne kade i osnovnog okvira, da bi ublažili podrhtavanje kade tokom ciklusa centrifuge. Ako amortizeri više ne rade svoj posao, čućete udarce kade o okvir dok se odeća vrti. I taj pokret kade može da slomi druge delove mašine za pranje veša. Zato isključite mašinu za pranje veša, pronađite amortizere iza prednjeg ili zadnjeg panela i proverite da li ima znakova da su istrošeni, labavi, slabi ili da na njima curi tečnost. Ukoliko se ne snađete u ovom procesu I niste sigurni kako da postupite, a primetite sve gore navedene probleme, pozovite naš servis veš mašina koji će u najkraćem roku identifikovati kvar i izvršiti neophodne popravke veš mašine. Kvar amortizera može da prouzrokuje probleme poput cepanja tunel gume, kidanja kaiša koji posredstvom motora pokreče bubanj i uništavanje spoljnog izgleda mašine, zato je važno da ovaj posao prepustite iskusnim majstorima za veš mašine. Pozovite nas odmah.

Zamena elektro magnetnog ventila za vodu

Zamena elektro magnetnog ventila za vodu

Veš mašina ne prima vodu? Možda je potrebna zamena elektro ventila. Angažujte naš servis veš mašina kako bi naši majstori identifikovali i izvršili popravku veš mašine. Ukoliko ste uključili mašinu i čuli da je bravica caknula, odnosno zaključala vrata a masina i dalje ne prima vodu već stoji i ne napreduje, problem je u elektro ventilu i najverovatnije je potrebna zamena elektro magnetnog ventila za vodu. Zamenu elektro magnetnog ventila koji pušta vodu u mašinu radi naš serviser veš mašina. U navedenu cenu uključena je nabavka i zamena elektro magnetnog ventila. Nekada je kvar na elektro magnetnom ventilu za vodu jednostavan i može se otkloniti čišćenjem elektro ventila, ali nekada je kvar složeniji i zahteva zamenu starog elektro magnetnog ventil novim. Ukoliko primetite da Vaša veš mašina ne prima vodu, pozovite naš servis veš mašina, kako bi naš majstor za veš mašine u najkraćem roku uradio dijagnostiku i otklonio kvar.

Popravka vrata veš mašine

Popravka vrata veš mašine

Popravka vrata veš mašine - Popravka veš mašine Vrata Vaše veš mašine se ne zatvaraju ili ne otvaraju I potrebna Vam je popravka vrata veš mašine? Odmah pozovite naš servis veš mašina kako bi naši iskusni majstori rešili ovaj problem brzo i efikasno. Znaćete da Vam je potrebna popravka vrata veš mašine ukoliko mehanizam za otvaranje vrata na veš mašini ne reaguje, ili su usta spala i teško zatvarate vrata. Teško zatvaranje vrata će jako brzo dovesti do kvara elektro bravice što će povećati troškove popravke, zato čim primetite ovaj problem, odmah pozovite naš servis veš mašina i predupredite dodatne troškove i izdatke. Do kvara na vratima veš mašine mogu dovesti brojni faktori, a sami kvarovi takođe mogu biti i komplikovani i jednostavni. Bez obzira na to koji problem sa vratima veš mašine imate, pozovite naš servis veš mašina čija je specijalnost popravka veš mašina svih vrsta i proizvođača, godinama unazad. Popravku vrata na veš mašini radi naš serviser veš mašina.

Deblokada i povezivanje veš mašine

Deblokada i povezivanje veš mašine

Blokada veš mašine? Nikakav problem – angažujte naš servis veš mašina i naš majstor za veš mašine će uraditi deblokadu i povezivanje Vaše veš mašine u najkraćem roku. Blokada veš mašine je sastavni deo svake nove veš mašine, koji je štiti od oštećenja prilikom transporta. Pre puštanja mašine u rad, neophodno je uraditi deblokadu i povezivanje veš mašine. Ukoliko pustite veš mašinu u rad, bez prethodnog uklanjanja blokade veš mašine, velika je verovatnoća da će doći do ozbiljnog oštećenja bubnja. Jako je važno napomenuti da ovakvi tipovi oštećenja ne podležu garanciji. Stoga, ukoliko niste sigurni šta tačno treba da uradite kada je u pitanju blokada veš mašine, angažujte naš servis veš mašina i naš iskusni majstor za veš mašine će uraditi deblokadu i povezivanje veš mašine brzo i efikasno. Ova usluga podrazumeva skidanje sigurnosnih elemenata, podešavanje postolja veš mašine, nivelisanje i puštanje u veš mašine u rad. Deblokadu, povezivanje i puštanje nove veš mašine vrši naš servis veš mašina. U cenu je uračunato otpakivanje, deblokada,povezivanje, nivelisanje i puštanje mašine u rad.

Zamena tunel gume na veš mašini

Zamena tunel gume na veš mašini

Zamena tunel gume na veš mašini - Popravka veš mašine Ukoliko primetite curenje vode sa čeone strane veš mašine - vreme je za zamenu tunel gume na veš mašini. Pozovite naš servis veš mašina - popravka veš mašine i otklonićemo ovu vrstu kvara u najkraćem roku. Jedan od najvažnijih delova mašina za pranje veša je velika gumena zaptivka oko vrata, koja se naziva tunel guma. Tunel guma sprečava da voda iscuri iz mašine za pranje veša kada je u upotrebi. Da bi Vaša mašina za pranje veša trajala godinama, važno je da proverite da nema oštećenja ili buđi u tunel gumi. Ako se to dogodi, to može biti štetno za efikasnost cele mašine za pranje veša. Ukoliko ne izvršite zamenu tunel gume na veš mašini, curenje može stići do motora i prouzrokovati mnogo veće troškove popravke. Ako ste primetili curenje na prednjoj strani veš mašine, ili ste pronašli oštećenja tunel gume i niste sigurni na koji način da postupite, pozovite naš servis veš mašina, čiji se iskusni majstori godinama unazad, vrlo uspešno bave zamenom tunel gume I otklanjanjem ove vrste kvara na veš mašini. Zamenu tunel gume na veš mašini vrši naš majstor za veš mašine.

Zamena grejača na TA peći

Zamena grejača na TA peći

Zamena grejača na TA peći je jos jedna u nizu popravka koju naš majstor za TA pec rešava brzo i lako. Naš servis TA peći funkcioniše tako što pregledamo TA peć i saopštimo Vam šta je potrebno da se menja. Osim zamene grejača na TA peći naš majstor za TA peći rešava i zamenu kamene vune, zamenu instalacija, zamenu radnog termostata, zamenu sigurnosnog termostat. Servis za ta peci se bavi i cisćenjem TA peći kao i zamenom ventilatora na TA peći. U navedenu cenu uračunat je rad i materijal sa garancijom od dve godine.

Zamena ventilatora na TA peći

Zamena ventilatora na TA peći

Zamena ventilatora TA peći je još jedna u nizu usluga koju pruža naš servis TA peći. Naš servis TA peći funkcioniše tako što pregledamo TA peć i saopštimo Vam šta je potrebno da se menja. Osim zamene ventilatora na TA peći naš majstor za TA peći rešava i zamenu kamene vune, zamenu instalacija, zamenu radnog termostata, zamenu sigurnosnog termostata. Servis za ta peci se bavi i cisćenjem TA peći kao i zamenom grejača na TA peći. U navedenu cenu uračunat je rad i materijal sa garancijom od dve godine.

Popravka i zamena instalacija na TA peći

Popravka i zamena instalacija na TA peći

Popravka i zamena instalacija na TA peći se vrši kada je unutar peći došlo do oštećenja žica koje najčešće pregore usled pregrevanja. Nekada kvar može biti jednostavan, a nekada zahteva temeljniji pristup kako bi se do detalja proverila svaka komponenta. Zamena instalacija na TA peći posao je za kvalifikovano lice, koje obavlja i njihov pregled. Iz bezbednosnih razloga je bitno da se nakon obavljene intervencije izvrši provera rada TA peći, kako bi se naš električar uverio da je sve funkcioniše bez ikakve greške. Ovaj princip provere primenjujemo nakon svake popravke na TA pećima. U navedenu cenu uračunat je rad, materijal kao i dvogodišnja garancija.

Zamena termostata na TA peći

Zamena termostata na TA peći

Popravka TA peći takođe uključuje i uslugu električara kao što je zamena termostata na TA peći. Termostat na TA peći reguliše njenu temperaturu. Može doći i do pregrevanja TA peći, kada bi sigurnosni termostat, ukoliko je ispravan i postoji trebao da ugasi kompletno napajanje TA peći. U tom slučaju je veoma važno da se obratite električaru koji će na vreme da obavi zamenu termostata, pre nego što dođe do većeg oštećenja. Ako sumnjate da je u pitanju konkretno ovaj kvar, zakažite ili nas pozovite i mi ćemo svakako odmah doći na Vašu adresu da vidimo o čemu je reč. U navedenu cenu uračunati su rad, materijal, kao i garancija od dve godine.

Zamena izolacije na TA peći

Zamena izolacije na TA peći

Zamena izolacije na TA peći je jako bitna kako bi TA peć bila ekonomična. Zamenom grejača na TA peći postižemo da se brže i efikasnije zagreju kaljevi u TA peći, a zamena izolacije služi da kaljeve održi što duže toplim. Izolaciju na TA peći menja naš električar tako što rastavi pe, očisti, usisa kaljeve, iznese staru izolaciju, te TA peć na otvoreno i onda zameni izolaciju. Radi vašeg zdravlja umesto staklene kao izolaciju koristimo kamenu vunu specijalno namenjenu za popravku TA peći. U navedenu cenu uračunat je rad i materijal.

Zamena kabla na TA peći

Zamena kabla na TA peći

Jedan od najčešćih kvarova i problema koji se javlja u vezi sa TA peći, jeste pregorevanje kabla, kratak spoj koji dovodi do prekida u dovodu struje od utičnice do peći ili se jednostavno dogodi neko fizičko oštećenje. Sve u svemu, nema razloga za brigu jer je promena kabla na TA peći jednostavna i brza intervencija za naše električare. S obzirom na još uvek veliku upotrebu ovih peći za grejanje, ne čudi što je servis TA peći jedna od čestih intervencija koje svakodnevno obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Kada se obavi kvalitetan i profesionalan servis, TA peć može znatno da produži svoj rok trajanja bez ikakvih problema. Danas se podjednako prodaju i polovne TA peći i uz odlično održavanje rade kao nove. U navedenu cenu uračunati su rad i materijal.

Pregled veš mašine

Pregled veš mašine

Pregled veš mašine podrazumeva da naš majstor za veš mašine izađe na Vašu adresu, pregleda veš mašinu, ustanovi kvar, kaže Vam o čemu se radi, koliko otklanjanje kvara košta. Izlazak na teren i konstatacija kvara se naplaćuje samo u slučaju da mi ne otklanjamo kvar, u svakom drugom slučaju plaćate samo cifru koju vam je majstor za veš mašinu rekao. Ukoliko se ustanovi da Vam je popravka neisplativa, odmah ćemo Vam to i reći, ali budite bez brige naš servis veš mašina je za Vas pripremio veliki izbor polovnih veš mašina sa garancijom od čak jedne godine. Pozovite nas.

Zamena hidrostata veš mašine

Zamena hidrostata veš mašine

Zamena hidrostata veš mašine - Popravka veš mašine Primetili ste jako visok nivo vode u bubnju? Neophodna je zamena hidrostata. Odmah pozovite nas servis veš mašina, jer ovaj kvar može izazvati poplavu u Vašem kupatilu. Masina za veš je počela da prima vodu ali nikako da završi i primećujete da se bubanj puni vodom? Ovo je znak da je Vaš hidrostat u kvaru I da je potrebna zamena hidrostata veš mašine. Kvar na hidrostatu spada u hitne intervencije, jer neotklanjanje ove vrste kvara može da uzrokuje poplavu kupatila. Ukoliko primetite neki od sledećih problema koji ukazuju na kvar hidrostata veš mašine, odmah pozovite nas servis veš mašina kako bi otklonili kvar, uradili zamenu hidrostata I sprečili dalja ostećenja na veš mašini: 1.Mnogo ili, obrnuto, malo vode se sakuplja u bubnju u poređenju sa prethodnim (uspešnim) pranjima; 2.Nakon pranja, voda ostaje u mašini; 3.Voda se neprekidno ulazi u bubanj; 4.Mašina ne uključuje režim ispiranja; 5.Opran veš je mokar na kraju programa centrifuge; 6.Pranje počinje bez prethodnog punjenja rezervoara vodom. Zamenu hidrostata na veš mašini vrši naš majstor za veš mašine.

Zamena termičke bravice veš mašine

Zamena termičke bravice veš mašine

Zamena termičke bravice - Popravka veš mašine Imate problem sa termičkom bravicom veš mašine? Naš servis veš mašina uspešno otklanja ovu vrstu kvara godinama unazad. Pozovite nas! Ukoliko ste uključili ves masinu a niste čuli da je caknula, odnosno zaključala vrata, ili ste je uključili a veš mašina ne počinje da uzima vodu najverovatnije je problem u termičkoj bravici I potrebna je zamena termičke bravice veš mašine. Termička bravica na veš mašini je neophodna, kako bi veš mašina nesmetano mogla da započne i završi ciklus pranja. Svaku vrstu problema sa termičkom bravicom veš mašine treba što pre rešiti, kako ne bi došlo do poplave kupatila i ostalih prostorija u Vašem domu. Kada vam je potrebna zamena termičke bravice na veš mašini, ali niste sigurni odakle da počnete, nema potrebe za panikom. Pozovite naš servis veš mašina i naš majstor čija je specijalnost popravka veš mašina, rešiće ovaj kvar u najkraćem roku, na siguran i bezbedan način. Zamenu termičke bravice veš mašine vrši naš majstor za veš mašine.
Servis bojlera

Kada vam je potrebna brza popravka bojlera, zamena ili održavanje bojlera u Beogradu, možete se osloniti na nas. Imamo preko 20 godina iskustva kada je u pitanju servis bojlera. Sa ciljem da pružimo najbolju moguću uslugu, uvek težimo da se pojavimo na vreme i po rasporedu, da budemo prepoznati po našem integritetu i da se prema svima odnosimo pošteno i dostojanstveno. Poverenje su nam ukazali mnogobrojni klijenti kojima je potreban servis bojlera, zamena grejača na bojleru ili druge usluge kada je u pitanju popravka bojlera. Pošto naš tim za servis bojlera Beograd vrlo dobro zna da se mogu desiti hitni slučajevi, ostajemo na raspolaganju 24/7 za servis bojlera.

Servis TA peći

Servis TA peći je, po pravilu, potreban svake godine pre početka grejne sezone. Servis TA peći podrazumeva pregled i čišćenje unutrašnjosti kao i proveru izduvnih kanala i ventilatora TA peći u kojima se nakuplja nečistoća i prašina. Servis TA peći takođe podrazumeva proveru električnih kontakata i veza TA peći, proveru vatrostalne instalacije i pregled celokupnih instalacija TA peći. Redovan servis TA peći umanjuje mogućnost nastanka kvarova TA peći. Naš majstor za TA peć radi servis TA peći svih proizvođača i električnih snaga.

U Elektro Petrović 011 bezbednost je prioritet. U svakom poslu praktikujemo bezbedne standarde, obavljajući visokokvalitetne elektro radove na siguran i pažljiv način. Naš tim čine sertifikovani i akreditovani izvođači, tako da možete biti sigurni da je naš rad ispravan i bezbedan. Tim električara zaposlen u Elektro Petrović 011 bavi se ovim poslom preko 20 godina. Naše ekipe su radile na stotinama komercijalnih i stambenih projekata širom Beograda. Naša kompanija nudi sve, od 24-časovne usluge pozivanja do redovnih pregleda i testiranja. Šta god da Vam je potrebno, mi smo tu da Vam pomognemo.