Servis TA peći - Električar Beograd


Izaberite uslugu koja Vam je potrebna i pozovite nas!

Pozovite nas!

Zamena grejača na TA peći

Zamena grejača na TA peći

Zamena grejača na TA peći je jos jedna u nizu popravka koju naš majstor za TA pec rešava brzo i lako. Naš servis TA peći funkcioniše tako što pregledamo TA peć i saopštimo Vam šta je potrebno da se menja. Osim zamene grejača na TA peći naš majstor za TA peći rešava i zamenu kamene vune, zamenu instalacija, zamenu radnog termostata, zamenu sigurnosnog termostat. Servis za ta peci se bavi i cisćenjem TA peći kao i zamenom ventilatora na TA peći. U navedenu cenu uračunat je rad i materijal sa garancijom od dve godine.

Zamena ventilatora na TA peći

Zamena ventilatora na TA peći

Zamena ventilatora TA peći je još jedna u nizu usluga koju pruža naš servis TA peći. Naš servis TA peći funkcioniše tako što pregledamo TA peć i saopštimo Vam šta je potrebno da se menja. Osim zamene ventilatora na TA peći naš majstor za TA peći rešava i zamenu kamene vune, zamenu instalacija, zamenu radnog termostata, zamenu sigurnosnog termostata. Servis za ta peci se bavi i cisćenjem TA peći kao i zamenom grejača na TA peći. U navedenu cenu uračunat je rad i materijal sa garancijom od dve godine.

Popravka i zamena instalacija na TA peći

Popravka i zamena instalacija na TA peći

Popravka i zamena instalacija na TA peći se vrši kada je unutar peći došlo do oštećenja žica koje najčešće pregore usled pregrevanja. Nekada kvar može biti jednostavan, a nekada zahteva temeljniji pristup kako bi se do detalja proverila svaka komponenta. Zamena instalacija na TA peći posao je za kvalifikovano lice, koje obavlja i njihov pregled. Iz bezbednosnih razloga je bitno da se nakon obavljene intervencije izvrši provera rada TA peći, kako bi se naš električar uverio da je sve funkcioniše bez ikakve greške. Ovaj princip provere primenjujemo nakon svake popravke na TA pećima. U navedenu cenu uračunat je rad, materijal kao i dvogodišnja garancija.

Zamena termostata na TA peći

Zamena termostata na TA peći

Popravka TA peći takođe uključuje i uslugu električara kao što je zamena termostata na TA peći. Termostat na TA peći reguliše njenu temperaturu. Može doći i do pregrevanja TA peći, kada bi sigurnosni termostat, ukoliko je ispravan i postoji trebao da ugasi kompletno napajanje TA peći. U tom slučaju je veoma važno da se obratite električaru koji će na vreme da obavi zamenu termostata, pre nego što dođe do većeg oštećenja. Ako sumnjate da je u pitanju konkretno ovaj kvar, zakažite ili nas pozovite i mi ćemo svakako odmah doći na Vašu adresu da vidimo o čemu je reč. U navedenu cenu uračunati su rad, materijal, kao i garancija od dve godine.

Zamena izolacije na TA peći

Zamena izolacije na TA peći

Zamena izolacije na TA peći je jako bitna kako bi TA peć bila ekonomična. Zamenom grejača na TA peći postižemo da se brže i efikasnije zagreju kaljevi u TA peći, a zamena izolacije služi da kaljeve održi što duže toplim. Izolaciju na TA peći menja naš električar tako što rastavi pe, očisti, usisa kaljeve, iznese staru izolaciju, te TA peć na otvoreno i onda zameni izolaciju. Radi vašeg zdravlja umesto staklene kao izolaciju koristimo kamenu vunu specijalno namenjenu za popravku TA peći. U navedenu cenu uračunat je rad i materijal.

Zamena kabla na TA peći

Zamena kabla na TA peći

Jedan od najčešćih kvarova i problema koji se javlja u vezi sa TA peći, jeste pregorevanje kabla, kratak spoj koji dovodi do prekida u dovodu struje od utičnice do peći ili se jednostavno dogodi neko fizičko oštećenje. Sve u svemu, nema razloga za brigu jer je promena kabla na TA peći jednostavna i brza intervencija za naše električare. S obzirom na još uvek veliku upotrebu ovih peći za grejanje, ne čudi što je servis TA peći jedna od čestih intervencija koje svakodnevno obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Kada se obavi kvalitetan i profesionalan servis, TA peć može znatno da produži svoj rok trajanja bez ikakvih problema. Danas se podjednako prodaju i polovne TA peći i uz odlično održavanje rade kao nove. U navedenu cenu uračunati su rad i materijal.