Servis bojlera - Električar Beograd


Izaberite uslugu koja Vam je potrebna i pozovite nas!

Pozovite nas!

Zamena grejača na bojleru

Zamena grejača na bojleru

Zamena grejača na bojleru je jako česta usluga koju pruža naš bojler servis- Elektro Petrović 011. U navedenu cenu uključena je nabavka grejača, čišćenje kamenca i zamena grejača. Ako primetite da vaš bojler ne zagreva vodu ili se voda zagreva neujednačeno, to može biti znak da je grejač na bojleru potrebno zameniti. Ovaj problem se obično može rešiti popravkom bojlera ili servisom bojlera, a za to će vam biti potreban kvalifikovani električar. U Elektro Petrović 011 postoje kvalifikovani električari koji su specijalizovani za popravku bojlera i servis bojlera. Oni imaju znanje i iskustvo u zameni grejača i drugih delova bojlera, što će vam pomoći da ponovno imate toplu vodu u svom domu. Kada se odlučite za zamenu grejača, električar će obično prvo proveriti da li je grejač stvarno problem i da li je zamena potrebna. Ako je to slučaj, električar će isključiti napajanje bojlera, isprazniti vodu i pažljivo ukloniti stari grejač. Zatim će instalirati novi grejač i ponovo napuniti bojler vodom. Uz pravilnu zamenu grejača, vaš bojler će opet raditi kao nov. Međutim, ako primetite bilo kakve druge probleme s bojlerom, trebali biste ih odmah prijaviti električaru za popravku bojlera ili servis bojlera u Beogradu kako bi se problemi rešili pre nego što postanu veći i skuplji za popravku.

Zamena termostata na bojleru

Zamena termostata na bojleru

Zamena termostata na bojleru je česta usluga koju pruža naš servis bojlera.U navedenu cenu uračunata je nabavka i ugradnja termostata.

Zamena flanšne grejača na bojleru

Zamena flanšne grejača na bojleru

Zamena flanšne grejača na bojleru je usluga koju sa lakoćom rešava naš majstor za bojler.U navedenu cenu uključena je nabavka flanšne i gumica, čisćenje kamenca i zamena istih.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru je usluga koju pruža naš servis bojlera. U navedenu cenu uključena je nabavka sigurnosnog ventila i njegova zamena.

Ugradnja bojlera

Ugradnja bojlera

Ugradnja bojlera je jedna u nizu usluga koju vrši naš majstor za bojler. U navedenu cenu je uračunata ugradnja bojlera ukoliko je isti već na adresi.