Popravka veš mašina - Zamena Pumpe na veš mašini

Zamena Pumpe na veš mašini

Zamena pumpe na veš mašini - Elektro Petrović 011

Da li vaša veš mašina ne izbacuje vodu? Ovo može ukazivati na problem sa pumpom za vodu. Ukoliko se susrećete sa ovim problemom, naši stručni servis Elektro Petrović 011 za veš mašine u Beogradu će u najkraćem mogućem roku rešiti problem.

Kako prepoznati kvar pumpe za vodu

Mogući uzroci problema sa pumpom za vodu mogu biti razni, od mehaničkih problema, začepljenja, pa do elektronike. Najčešći problemi kada je pumpa pokvarena obično se ogledaju u tome što mašina ostaje puna vode ili pak ciklus pranja ne može da se završi jer mašina ne može da ispusti vodu. Ako mašina za pranje veša ne puni ili ne prazni vodu kako treba, to može biti znak da pumpa ne radi kako treba, da se možda pokvarila ili nešto zaglavilo pa je začepilo pumpu.

Česti uzroci problema pumpe za vodu veš mašine su: 

  • Strani predmeti u pumpi: To je obično nešto što je prošlo kroz mašinu, a ostalo je u vašem vešu, kao što su novčići, ukosnice ili je mala bebina. Svakako predmet koji je upao u pumpu je napravio luft u samoj pumpi za vodu i samo je pitanje vremena kad će pumpa prestati sa radom pa je preporuka da se ona zameni.
  • Oštećena elisa: Ako je pumpa i filter za vodu čisti, ali imate problema, proverite da li je elisa oštećena. Uobičajeno je da je neki od kraka propelera oštećen i tada je neophodna zamena pumpe za vodu od strane iskusnog i pouzdanog majstora za veš mašine.
  • Začepljeno odvodno crevo: Ako ipak pumpa i filter za vodu izgledaju dobro, ali i dalje imate problem, obavezno proverite odvodno crevo, ako je ono začepljeno i voda nema gde da ode, pumpa 
    neće moći da radi i izazva će različite probleme.

Simptomi problema sa pumpom za vodu veš mašine obuhvataju voda u bubnju veš mašine neće da se isprazni, mašina za pranje veša je stala u sred ciklusa dok je još puna vode, bubanj mašine za pranje veša neće da se okreće ili se ne prazni pravilno. Ako imate neki od ovih problema, pozovite nas.

Zamena pumpe za vodu na veš mašini ne mora da bude stresna. Svrha pumpe jeste da otpadnu vodu odvodi iz mašine za pranje veša i da je ispusti u odvod. U mašini za veš pumpa je skoro uvek postavljena u donjem desnom uglu prednje strane mašine, a kod nekih je čak potrebno skinuti zadnji poklopac mašine. Naši majstori će demontirati pumpu za vodu, nabaviti novu i ponovo je montirati. Cena se određuje na osnovu marke i modela vaše mašine. Sa pravim majstorima za veš mašine u Beogradu, koji su sa dugogodišnjim iskustvom, popravka veš mašine može biti brza i jednostavna. Naš servis Elektro Petrović 011 je obučen da identifikuje i reši sve probleme sa pumpom na vašoj veš mašini. Koristimo samo najkvalitetnije delove za zamenu pumpe, osiguravajući da vaša mašina radi efikasno i bez problema.

Zato ne oklevajte i pozovite nas kako bi vaša veš mašina opet radila lako kao prvog dana.

 

  • Ukupno vreme servisa 90 minuta
  • Vremensko ograničenje servisa 120 minuta
  • Pozovite nas

Pogledajte sledeće usluge