Popravka veš mašina - Pregled veš mašine

Pregled veš mašine

Šta Podrazumeva Pregled Veš Mašine?

Pregled veš mašine je detaljan postupak kojim se ispituje celokupno stanje mašine. Pregled uključuje vizualni pregled, funkcionalnu proveru, testiranje mehaničkih i električnih komponenti, kao i ispitivanje efikasnosti pranja. Pregled može da identifikuje potencijalne probleme pre nego što postanu ozbiljni, što može da produži vek trajanja vaše mašine. 

Zašto je Važan Pregled Veš Mašine?

Redovan pregled veš mašine je važan jer osigurava da vaš uređaj radi optimalno. Održavanje može da spreči nepotrebne popravke, produži životni vek mašine, poboljša efikasnost pranja i smanji potrošnju energije i vode.

Postupak pregleda veš mašine obično uključuje sledeće korake:

  1. Vizualni pregled: Majstor proverava da li ima vidljivih oštećenja ili curenja.
  2. Funkcionalni test: Proverava se da li sve funkcije mašine rade ispravno.
  3. Ispitivanje komponenti: Ovde se proveravaju delovi kao što su creva, grejači, pumpe, tunel gume, brave, vrata, elektromagnetni ventili, hidrostat, amortizeri, lageri, motor i elektronika.

Nakon pregleda veš mašine, mogu se identifikovati potencijalni kvarovi, uključujući:

U slučaju bilo kog od ovih kvarova, naši stručnjaci za veš mašine u firmi "Elektro Petrović 011" su tu da pomognu. Naš cilj je da vam pružimo najkvalitetniju uslugu, garantujući da će vaša veš mašina biti popravljena efikasno i profesionalno.

 Ukoliko se ustanovi da Vam je popravka neisplativa, odmah ćemo Vam to i reći, ali budite bez brige naš servis veš mašina je za Vas pripremio veliki izbor polovnih veš mašina sa garancijom od čak jedne godine. 

  • Ukupno vreme servisa 90 minuta
  • Vremensko ograničenje servisa 120 minuta
  • Pozovite nas

Pogledajte sledeće usluge